Met zijn inzending van de Wurstenstrudel wist slager Franz Gerritschen een vierde plaats te bemachtigen in de prestigieuze wedstrijd om de Gouden Slagersring 2017.

De Wurstenstrudel is een prachtig product om uw assortiment aan te vullen:‚Äč

  • Op één A-4tje krijgt u een helder overzicht van de ingredienten en de bewerking.
  • Met 3 tips van Franz Gerritschen voor een perfecte bereiding van deze Wurstenstrudel.

Download dit recept >>
Download dit recept door het formulier hiernaast in te vullen. U ontvangt het recept dan gratis per mail.

De recepten uit de wedstrijd om de Gouden Slagersring
De Wurstenstrudel is het tweede recept uit de wedstrijd om De Gouden Slagersring dat als los recept te downloaden is.
Vleesmagazine publiceert de komende weken de 5 winnende recepten uit de wedstrijd om De Gouden Slagersring. Door dit recept te downloaden ontvangt u als service ook automatisch een berichtje als het volgende recept beschikbaar is.

Reeds verschenen: Ossobuco Rollade van Hans de Goeij

De Gouden Slagersring is een initiatief van Vleesmagazine in samenwerking met de brancheorganisatie KNS, SVO vakopleiding food en de Broederschap van de Gouden Slagersring en wordt al sinds 1953 uitgereikt. In aanmerking komen innovatieve producten die voor minstens 40 procent uit vlees bestaan en een significant lager natriumgehalte hebben (waarbij de receptenmap voor het Slagersbedrijf de norm is) en economisch goed te vermarkten zijn.