Hans de Goeij is eigenaar van Gildeslager en traiteur De Goeij in Vianen en IJsselstein. Bij De Gouden Slagersring 2017 behaalde hij de vijfde plaats.

Laat je voor je huisgemaakte rookworst eens inspireren door andere smaakmakers. Grijp niet naar traditionele ingrediënten, maar durf eens een pittige variant te bereiden, zegt Hans de Goeij. Bij een demonstratie van horecaslager Nice to Meat uit Almere, zag hij Mikel Pouw een barbecueworst maken met chilipepers en cheddar. Dat bracht hem op het idee om daarmee een nieuwe rookworstvariant te maken. Het bleek een schot in de roos. De Goeij behaalde er goud met een ster mee tijdens de wedstrijd Arnhem Rookworststad 2017, waar 130 ambachtelijke slagers aan meededen. Met het deeg voor de rookworst is ook heel makkelijk een barbecueworst of een stick te maken.  


>> Download dit recept
Download dit recept door het formulier hiernaast in te vullen. U ontvangt het recept dan gratis per mail.