Met zijn inzending van de Ossobuco Rolade wist slager Hans de Goeij (Gildeslager De Goeij in Vianen) hoge ogen te gooien in de prestigieuze wedstrijd om de Gouden Slagersring 2017. Hij behaalde een prachtige vijfde plek.

De rollade is een prachtig product om uw assortiment aan te vullen. Op één A-4tje krijgt u een helder overzicht van de ingredienten, bewerking en 3 tips van Hans de Goeij voor een perfecte bereiding van deze Ossobuco.

Download dit recept >>
Download dit recept door het formulier hiernaast in te vullen. U ontvangt het recept dan gratis per mail.

Vleesmagazine zal binnenkort meer winnende recepten uit de wedstrijd om De Gouden Slagersring publiceren. Door dit recept te downloaden ontvangt u als service ook automatisch een berichtje als het volgende recept beschikbaar is.

 

De Gouden Slagersring is een initiatief van Vleesmagazine in samenwerking met de brancheorganisatie KNS, SVO vakopleiding food en de Broederschap van de Gouden Slagersring en wordt al sinds 1953 uitgereikt. In aanmerking komen innovatieve producten die voor minstens 40 procent uit vlees bestaan en een significant lager natriumgehalte hebben (waarbij de receptenmap voor het Slagersbedrijf de norm is) en economisch goed te vermarkten zijn.